Lattioiden Betonivalut Porin ja Satakunnan alueella VANKALLA KOKEMUKSELLA

Soita ja tilaa

Rakennuspinnoite Levola Oy tekee suuret ja pienet lattioiden betonivalut. Toimimme Porissa ja Satakunnan alueella. Teemme betonilattiat ja pinnoitukset lukuisissa eri työkohteissa, niin rakennusten sisä- kuin ulkopuolella. Tutustu betonilattian valutyön sisältöön ja työtapoihin tai soita kysyäksesi lisää!

BETONITYÖTÄ LATTIASTA KATTOON

Betonilattian valutyöt sisältävät useita eri vaihtoehtoja tilanteen ja kiinteistön mukaan. Teemme perinteisten lattian valutöiden lisäksi pintavalut, holvivalut, maavaraiset lattiat sekä onteloiden päälle tehtävät valutyöt. Betonilattia voidaan hioa tai sinkopuhaltaa käyttötarkoituksen mukaan. Hionnan avulla pinnasta poistetaan sementtiliima ja siitä saadaan sileä. Lue lisää lattioiden hionnasta oheisen linkin kautta.

Lattioiden hionnat

Valutyöt betonilattialle tai pohjalle

Betonista valetut pinnat ovat erittäin sopiva ratkaisu joko pohjarakenteeksi tai suoraan lattiaksi. Betonilattiat ovat tyypillinen lattiaratkaisu useimmissa kiinteistöissä julkisista virastoista marketteihin ja muihin liiketiloihin. Valettu betonilattia on oiva ratkaisu mihin tahansa kiinteistöön tai rakennukseen.

Hierretty betonilattia on karkea betonilattiapinta, joka tehdään joko puu- tai teräshierrolla. Koneellisesti hierrettyjen betonilattioiden lisäksi teemme kestävät imubetonilattiat tilauksesta. Näiden lattioiden lisäksi valamme pesubetoniset luiskat, kuten ajoluiskat. Pesubetoniluiska hierretään, jonka jälkeen kivimateriaali pestään osittain esiin.


Ota yhteyttä Porin alueen ammattilaiseen, kun tarvitset laadukasta betonivalua kiinteistöösi!

Soita ja tilaa ammattitaitoiset betonivalut kotiin, yritykseen tai teollisuuteen!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.