Lattioiden pinnoitukset Porin ja Satakunnan alueella joka tilaan

Soita ja tilaa

Kestävän lattian viimeinen toimenpide on pinnoitus käyttötarkoituksen mukaan. Yrityksemme pinnoittaa erityisesti betonilattioita teollisuuden, yritysten, julkistilojen sekä kotitalouksien tarpeita varten. Käytämme epoksi-, akryyli- ja polyuretaanipinnoitteita kestävän lopputuloksen takaamiseksi. Soita ja pyydä meidät pinnoittamaan uusi tai vanha betonilattiasi Porin ja koko Satakunnan alueella.

Pölynsidonta ja ohutpinnoitteet lattian suojaksi

Pölynsidonnalla tarkoitetaan lattian käsittelyä silikaattisella materiaalilla, jotta se kestäisi kulutusta paremmin eikä keräisi pölyä yhtä helposti. Silikaatti-impregnointi on yksi yleisimmistä pölynsidontatavoista. Käsitelty lattia on näin helpompi siivota ja pitää puhtaana, eivätkä rasvat tai öljyt tartu lattiapintaan kiinni yhtä helposti.

Erilaiset ohutpinnoitteet ovat myös oiva vaihtoehto kestävän lattian viimeistelyyn. Tarjoamme erilaisia vesiohenteisia ja liuotteettomia ohutpinnoitteita betonilattioiden suojaksi. Eri tyyppiset lakat ja maalit ovat yleisempiä ohutpinnoitteita. Ohutpinnoitteet tulee kuitenkin valita aina käyttötarkoituksen mukaan. Kysy meiltä lisää pinnoitteiden mahdollisuuksista ja käyttötavoista!

Pyydä tarjous pinnoitteista

Lattiapinnoite joka tilanteeseen

Käytämme betonilattioiden pinnoituksessa useita erilaisia pinnoitemateriaaleja tilan käyttötarkoituksen mukaan. Epoksipinnoitteet ovat yksi yleisimmistä pinnoitemateriaaleista, joita käytetään etenkin teollisuuden ja kaupan alan yritysten tiloissa. Epoksi on kestävä, saumaton ja vesitiivis valinta tilaan kuin tilaan. Saatavilla on toki muitakin lattiapinnoitemateriaaleja, jotka sopivat eri käyttötarkoituksiin. Teemme seuraavat pinnoitteet ja lattiat tilauksesta:

  • epoksipinnoitukset
  • epoksimassalattiat
  • epoksihiertolattiat
  • akryylibetonilattiat
  • polyuretaanipinnoitteet
  • ucrete-pinnoitteet.

Akryylipinnoite on vesitiivis, saumaton ja hyvin kulutusta kestävä pinnoite, joka ei ole märkänäkään liukas. Tällöin akryylipinnoite on oiva valinta esimerkiksi pesutiloihin, suurtalouskeittiöihin ja elintarviketiloihin. Polyuretaani taas on pinnoitusvaihtoehto, joka on yllättävän elastinen lattiansuojavalinta. Polyuretaani voidaan tehdä sileäksi tai turvakarhentaa tarvittaessa. Ucrete-pinnoite on tällä hetkellä maailman kestävin pintamateriaali, joka on suunniteltu teollisuuden raskaaseen käyttöön. Tämä pinnoite on varma valinta äärimmäisiin olosuhteisiin, kun etsitään pinnoitetta, joka kestää raskasta rasitusta, lämpöshokkeja, syövyttäviä kemikaaleja sekä monia muita kuluttavia tekijöitä. Kysy meiltä lisää eri lattiapinnoitteiden mahdollisuuksista ja ominaisuuksista.


Rakennuspinnoite Levola Oy toteuttaa lattioiden pinnoitukset Porin ja koko Satakunnan seudulla, ota yhteyttä!

Soita ja pyydä tarjous lattiapinnoitteesta. Pinnoitamme lattian kuin lattian!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.